2011 m. liepos 17 d., sekmadienis

dabar jau tikrai viskas


išleistuvės.
negaliu nusakyti kaip dabar jaučiuosi. liūdesys dėl tos pabaigos, dėl to, kad užaugom. nors šiuo metu tikrai nebenoriu augti. taip buvo gera. turiu tikrai labai šaunią vaikystę. su smėlio dėže, išgalvotais žaidimais, supynėmis, pirmosiomis meilėmis, rašytu dienoraščius, kuris dabar atrodo toks apgailėtinas.

buvo labai gerai. mokykla, žmonės, draugai, aplinka,
baliai festivaliai.

išleistuvės buvo puikios. ir visai nesvarbu, kad prisidirbau gana smarkiai, grįžau su taksi namo ir įlipusi į jį 7 val ryto pasakiau vairuotojui " labas vakaras". vis tiek yra daugiau smagių dalykų, kuriuos prisiminsiu.

daug būtų ką pasakoti, bet gal geriau nereikia. kada nors.

aš vakarinėje dalyje.


4 komentarai:

  1. kaip įdomiai,kad pas jus vakarinė dalis daug svarbesnė,nes pas mus,tai visi labiausiai puošiaisi oficialiai daliai,o į vakarinę gali eiti,kad ir su šortais ir maikute. skaityt,tiek tesiskiria miestai,o tradicijos kitos. heh,gražiai atrodai :>

    AtsakytiPanaikinti
  2. pasakiška suknelė. ;)
    ah, dabar ir aš galvoju, kad vis po truputį augu, tuoj likę metai prabėgs ir taip nenoriu, kad viskas pasibaigtų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinu pabaigus mokykla.;) Tikiuosi tau ta diena buvo pati graziausia.;)O as jau metai kaip pabaigus ir liudesiukas tik dar didesnis. Noreciau nors dar vienus metus pasimokyti vidurineje.;) bet dabar telieka tik pasidziaugti uz kitus ir pasigrozeti kaip jie ta nuostabia dienuke atrode;)
    P.s labai graziai atrodei;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. ačiū labai ;>
    manau po kiek laiko ir man bus didesnis liūdesys. dabar laukiam naujo etapo ;>

    AtsakytiPanaikinti